top of page

Чарівне царство книжок

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.

Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

Саме з цією метою 26,27 вересня 2017року в Центральній міській бібліотеці було організовано пізнавально-оглядову екскурсію для учнів І курсу Покровського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.

Екскурсію провела бібліотекар відділу обслуговування Смислова Лариса Миколаївна, яка ознайомила учнів з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування, ознайомила учнів з історією виникнення книги. Також Лариса Миколаївна познайомила учнів з правилами користування книгою, розповіла їм про абетковий та систематичний каталог, ознайомила з тематичними полицями фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури.

В ході екскурсії учні ознайомилися з куточком користувача Інтернету та правилами безпечної роботи з комп’ютером, а на останок з послугами коворкінгового простору бібліотеки.

Учні, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати її читачем. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page