top of page

Енергія і середовище

Найактивніші учні ДПТНЗ «ПЦППРК» Назаренко Максим (група № 713), Дударець Владислав (група № 713) та Славінська Аліна (група № 635) з 14.02.2018 по 16.02.2018 взяли участь у фіналі очного етапу Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище”, який проходив у м. Києві.

Конкурс проводився з метою пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів. Всього надійшло 177 проектів по 4-м номінаціям. Учасниками конкурсу стали учні, вихованці середніх загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних закладів освіти, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель.

За рішенням компетентного журі з 129 учнівських та студентських робіт було відібрано 55 кращих для участі в фіналі очного етапу Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище”.

Максим Назаренко (група №713) з роботою «Космос проти сміття»

Дударець Владислав (група № 713) з роботою «Вплив сміття на наше життя»

Фіналісти 13-го Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище” Дударець Владислав, Максим Назаренко та Славінська Аліна з керівником Ковтун Л.О.

Переглянути роботи можна за посиланнями:

https://youtu.be/4giiPReaZy8

https://youtu.be/ZgLNO-6VAiI

https://youtu.be/2r1u6Bg7im0

Новий мультфільм – мем «Тесла в космосі»:

https://www.youtube.com/watch?v=zQr8ye6qgUQ&feature=youtu.be

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page