top of page

Я – ПРОФІ

ДПТНЗ «Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» протягом багатьох років активно співпрацює з Міським Центром Зайнятості. Наш навчальний заклад є єдиним для міста закладом освіти, в якому здійснюється професійна підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації, професійне навчання безробітних громадян на замовлення підприємств м. Покров та регіону.

В рамках популяризації професії електрогазозварника, 20 лютого 2018 року в майстернях центру для школярів загальноосвітньої школи № 9 майстром виробничого навчання Допіро Василем Івановичем та його учнями з професії «Електрогазозварник був проведений майстер-клас.

Учень І курсу групи № 733 з професії «Електрогазозварник, електрозварник на автоматичних напівавтоматичних машинах» Романець Даніїл виконав показові вправи наплавлення валика в нижньому та в похилому положенні.

Майстер перевірив якість роботи, і запропонував бажаючим спробувати запалити зварювальну дугу та наплавити валик в нижньому положенні.

З бажаючими був проведений інструктаж з ТБ.

Потім учні разом з майстром спробували запалювати електрозварювальну дугу та наплавляти валики в нижньому положенні.

Також,для школярів була оформлена виставка творчих робіт з професії «Зварник» та організований перегляд відеофільмів професійного спрямування, підготовлений учнями центру.

22 лютого 2018 року сумісно з ЦЗ була проведена екскурсія учнів групи № 733 «Електрогазозварник, електрозварник напівавтоматичних та автоматичних машинах» на підприємство « Покровводоканал» з метою ознайомлення з підприємством, його виробничим процесом, принципами розміщення, організацією та структурою виробництва; зі змістом праці людей за професією «Електрогазозварник, електрозварник напівавтоматичних та автоматичних машинах».

Електрогазозварник підприємства продемонстрував виготовлення хомута за допомогою зварювання та показав різноманітні види зварювання.

Організація таких навчально – пізнавальних екскурсій допомагають учням охопити зміст навчання всебічно, побачити взаємозв'язок досліджуваних у різних курсах явищ і законів, набути навички їхнього універсального застосування.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page