top of page

Обліковці підтверджують свою майстерність

29 березня в лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в групі № 535 за професією «Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», майстер виробничого навчання Нагорна Олена Володимирівна провела відкритий урок на тему: «Облік виробничих запасів». Метою уроку було сформувати в учнів теоретичні знання та практичні навички щодо відображення в обліку надходження, вибуття, переоцінки та інвентаризації виробничих запасів підприємства.

Протягом уроку учні навчилися визначати склад виробничих запасів, кореспонденцію рахунків при здійсненні обліку запасів, ознайомилися з основним переліком первинних документів, за допомогою яких оформлюється надходження запасів, а також застосовували здобуті знання на практиці, виконав ряд практичних завдань.

Відкритий урок проводився із застосуванням сучасних інтерактивних технологій. Учні вирішували тести, розгадували кросворди, переглядали тематичні презентації. Для кращого засвоєння учнями теми уроку, в лабораторії було оформлено стенд, матеріали якого містили інформацію відповідно до теми уроку.

Бажаємо учням використати отриманні знання у подальшому навчанні та роботі!

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page