top of page

Євроклуби нас єднають!

19 червня 2018 року на базі ДПТНЗ «Покровський ЦППРК» пройшов регіональний форум Євроклубів 2018. Навчальний заклад гостинно зустрів Євроклуби регіону: євроклуби Нікопольського центру професійної освіти, Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, а також, шкільні євроклуби міста: ліцей, НВК № 2, КЗ «СЗШ №2, №4, №6, №9».

На заході були присутні методист навчально – методичного центру професійної освіти у Дніпропетровській обл.. Муха Н.О. , методист міського відділу освіти Стешенко Н.М. та представники ЗМІ («Козацька вежа», «Орджосіті»).

Розпочався форум з урочистого відкриття.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися директор центру Дяченко Н.В., методист міського відділу освіти Стешенко Н.М. Вони побажали учасникам форуму плідної роботи.

Методист НМЦ ПТО Муха Н.О. вручила учасникам форуму подяки за сумлінну роботу, а також, у своїй промові наголосила на тому, що за підсумками Всеукраїнського конкурсу Євроклубів 2018 євроклуб «Ми – європейці» Покровського центру увійшов в десятку кращих. Робота керівника гуртка Дерій З.В. та його членів була відзначена подякою голови Представництва Європейського Союзу в Україні Хюгом Мінгареллі. Також, в рамках реалізації проекту «Створення мережі євроклубів, як механізму інтеграції до Європейського освітнього простору» євроклуб центру отримав сувенірну продукцію (прапор ЄС, тематична література, ручки), яку на урочистому відкритті отримав в подарунок кожний євроклуб – учасник форуму.

Після урочистого відкриття форум продовжив свою роботу в методичному кабінеті центру, в якому відбувся обмін досвідом роботи євроклубів. Кожний євроклуб презентував свою діяльність.

Завершився форум екскурсією по мальовничому місті.

Форум, який пройшов в Покровському центрі – це нагадування нам всім, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас, і ми – частина Європи.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page