top of page

З надією в майбутнє

27 червня ДПТНЗ «Покровський ЦППРК» відкрив двері в самостійне життя випускникам навчальних груп № 532 за спеціальністю «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електрогазозварник;стропальник» ( майстер в/ н Коротиш О.С., класний керівник Годований С.С.), № 533 «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» (майстер в/ н Баранова Н.В., класний керівник Лозицька І.І.), № 535 «Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» ( майстер в/н Нагорна О.В.) та № 713 «Електрогазозварник»

( майстер в/н Івченко Н.В.).

На урочистому заході окрім працівників навчального закладу, батьків, випускників були присутні почесні гості: депутат обласної ради Євтушенко В.О., депутат міської ради, випускник центру Лукашенко Є.Ю., депутат міської радиТарасенко А., директор ТОВ «Союз» Воронкова Г.О. та депутати Нікопольської міської ради Рибаков О., Колесник В., які не залишаються осторонь від проблем навчального закладу.

Цього року 95 учнів центру отримали атестати та дипломи кваліфікованого робітника, 7 із них отримали дипломи з відзнакою.

Церемонію нагородження проводила директор центру Дяченко Н.В., яка привітала учнів зі святом та побажала успіхів у подальшому житті.

В цей урочистий день нагороди отримали і учні, які впродовж всього періоду навчання приймали активну участь у житті навчального закладу.

Окрім грамот, учні отримали подарунки, які їм підготувало керівництво ТОВ «Проктер енд гембел Україна».

Для центру святкування випускного вечора вже стало доброю традицією, святом, яке щороку збирає дружну родину – викладачів, учнів, батьків та гостей. Тому, поздоровлення, слова настанови для випускників 2018 року лунали в цей день від їх наставників, батьків, почесних гостей свята.

Не залишилися без уваги батьки, які отримали від адміністрації закладу подяки за добре виховання дітей, проявлену цікавість не тільки до їх навчання, а й до життя центру.

Випускники в свою чергу подякували всім працівникам закладу за турботу, за те, що протягом навчання гріли їх учнівські серця.

Для того, щоб всі бажання у випускників неодмінно збулися, у повітря були випущені повітряні кульки – мрії.

Родзинкою вечора став вальс, який танцювали випускники разом з педагогами та запальний танець від жінок – педагогів.

Весь вечір був пронизаний святковим настроєм і тільки дзвоник, який пролунав в кінці свята сповістив про те, що прийшла пора прощатися. Але ми не говоримо випускникам: «Прощавайте», ми говоримо їм: «На все добре! До побачення! До нових зустрічей!»

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page