top of page

Створюємо центр професійної кар*єри

22-23.06.2018р. відбулася робоча зустріч адміністрації ДПТНЗ «Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів», методиста НМЦ ПТО у Дніпропетровській області Безценної Т.М. з представниками АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»: директором з управління персоналом АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Черьомушкіним О.В., начальником відділу кадрів і навчання АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Карпенком С.Г., заступником начальника відділу кадрів і навчання АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Яровим С.В., в ході якої було обговорено основні напрямки співпраці підприємства з навчальним закладом.

Були узгоджені робочі навчальні плани із зазначених професій, також, визначилися з необхідним обладнанням, інструментами.

В ході робочої зустрічі досягли домовленостей про укладання тристоронніх договорів, що передбачає організацію навчально-виробничого процесу з елементами дуальної форми навчання. Також керівництво комбінату підтримало пропозицію створення у стінах навчального закладу Центру професійної кар’єри та наповнення його необхідною матеріально-технічною базою.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page