top of page

Крок у майбутнє

29 листопада на базі ДПТНЗ «Покровський ЦППРК» відбулося урочисте відкриття Центру Професійної Кар'єри, метою створення якого є реалізації права учнів і випускників на працю та забезпеченню випускників першим робочим місцем, відстеження їх кар’єрного зростання.

Відкриття ЦПК було поєднано з конкурсом «Красномовно про професію» в рамках Всеукраїнського проекту «Інтеркрок» та майстерfesti.

Учасники конкурсу - учні загальноосвітніх шкіл міста знайомилися зі світом професій навчального закладу через проведення майстер – класів, які команди обирали жеребкуванням: з професії «Кухар» - технологія приготування млинців; «Кондитер» - розпис імбирних пряників; «Оператор комп’ютерного набору» - комп’ютерна графіка; «Електрослюсар» - з’єднання проводів паянням, «Слюсар» - клепання, «Електрогазозварник» - зварювання пластин у вертикальному та в нижньому положенні. Завданням учасників конкурсу було ознайомитися з професію та написати відгук. В конкурсі брали участь 7 команд загальною кількістю 45 чоловік. Підведення підсумків, на якому був присутній викладач центру Косевич В.О., відбулося на базі НВК №2. Всі учасники отримали від адміністрації центру солодощі.

На урочистому відкритті Центру були присутні учні шкіл міста, учні Покровського ЦППРК, інженерно – педагогічний колектив навчального закладу, а також поважні гості: заступник директора НМЦ ПТО у Дніпропетровській обл. Гришаєва О.,методист НМЦ ПТО у Дніпропетровській обл. Головченко С.В., директор Покровської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості Кравченко О.І.,провідний фахівець з профорієнтації Міщенко Т.О., заступник начальника відділу кадрів АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Яровий С.В.,голова депутатської комісії з соціального захисту, освіти, охорони здоров'я та спорту Гончаренко Ю.О.,заступник директора з НВР НПЛ Бойша О.А., майстер в/н НПЛ Горбунова І.В.,майстер в/н НПЛ Тарасова І.М.,заступник директора з НВР МПЛ Лонська Н.В.

Після перерізання стрічки та вручення короваю всі присутні були запрошені до актової зали, де директор центру Дяченко Н.В. представила презентацію роботи ЦПК, Яровий С.В. презентував роботу АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК», Кравченко О.І. – співпрацю з міським центром зайнятості.

Після актової зали учні мали можливість ознайомитися з виставкою технічної творчості, відвідати кабінет профконсультації, ознайомитися з інформацією, яка міститься в ЦПК, отримати необхідну консультацію.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page