top of page

Тиждень права в Покровському ЦППРК

З 10 по 14 грудня в ДПТНЗ « ПОКРОВСЬКИЙ ЦППРК» був проведений тиждень права. В рамках тижня проводилися різноманітні тематичні заходи.

10.12.2018 р. у фойє центру юними правознавцями було організовано тематичну виставку, яка включала в себе поради, консультування з правової тематики, юридичні рівняння, кросворди, правові задачі. Учні - консультанти разом зі своїм керівником мали нагоду надати цікаву інформацію учням центру та відповісти на запитання, які їх цікавили. Також, цього дня пройшов фотоконкурс «Приклади корупції в Україні».

З 11 по 12 грудня учні першого курсу переглянули

тематичні фільми про права людини , заслухали Світлану Калишко- керівника програми розвитку ООН в Україні , Тетьяну Печончіку - голову правління центру інформування прав людини, Олександра Павліченко -виконуючого директора Гельсінської спілки з прав людини.

13.12.2018р. серед учнів ПТНЗ було проведено анкетування «Яким має бути урок правознавства з погляду учня.

14.12.2018 р. у групі № 836 1 курсу викладачем права Дерій З. В. був проведений Всеукраїнський урок «Права людини».

Протягом тижня бібліотекарем центру проводилося правове інформування учнів, батьків, педагогів, тематичні лекції, правові конкурси, презентації видань про права людини та іншої літератури правового змісту. Класні керівники на виховних годинах проводили бесіди присвячені екологічному, економічному, трудовому, сімейному, цивільному праву молоді.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page