top of page

Професія поряд

19 лютого в Центрі Професійної Кар'єри, який створений на базі ДПТНЗ «ПОКРОВСЬКИЙ ЦППРК» для випускників 9-тих класів школи № 9 відбулася презентація професії «Кухар. Кондитер». Учні поспілкувалися з адміністрацією центру, запрошеним представником міського центру зайнятості провідним фахівцем Єчиною І.Б., переглянули відеофільм про професії центру, ознайомилися з умовами вступу на навчання, послугами, які надає Центр Професійної Кар’єри (консультації, семінари, тренінги, організація зустрічей з роботодавцями та інш.) та стали учасниками майстер – класу з приготування пиріжків з різною начинкою.

Учні поетапно ознайомилися з технологією приготування тіста, начинок, смаження. Закінчився майстер – клас дегустацією пиріжків, які вони приготували власноруч. Активні учасники отримали на згадку подарунки ( блокноти та ручки з логотипом навчального закладу).

Потім учні відвідали кабінет з профорієнтаційної роботи, ознайомилися з виставкою творчих робіт учнів з різних професій, отримали інформаційні буклети про роботу навчального закладу та ЦПК.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page