top of page

Ми майбутнє твоє, Україно!

21 листопада 2019 року на базі Дніпровського національного університету «Дніпровська політехніка» відбулася науково-практична конференція «Наука і діти – ідеї для майбутнього: новітні та перспективні технології в інженерії» в рамках Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України».

Учасниками цієї конференції стали учні 3 курсу ДПТНЗ «Покровський ЦППРК» Мартиненко Єгор, Лопата Денис та науковий керівник їхніх проектів викладач спецдисциплін Висоцька Алла Анатоліївна. Конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» започаткований Малою академією наук України.В цьому році учні підготували проекти «Технологія виготовлення економічних, енергозберігаючих світильників з натуральних матеріалів» та «Виготовлення настільних ламп з підручних матеріалів та відходів». Нажаль, переможцями конкурсу хлопці не стали, але отримали хороший досвід створення таких проектів, продемонстрували свою технічну творчість та креативність.

Під час конференції були презентовані науково-дослідницькі роботи, продемонстровані моделі та макети переможців виставки-конкурсу.

Усіх переможців та учасників І (відбіркового обласного) і ІІ фінального етапів Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України», а також їхніх наукових керівників нагороджено грамотами, дипломами й цінними подарунками.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page