top of page

Кращі серед кращих

Для формування активної життєвої позиції та лідерських якостей учнівської молоді, розвитку їх комунікативних навичок, встановленню дружніх стосунків поміж учнями, формування навичок роботи в команді, виявлення обдарованих учнів та сприяння професійному самовизначенню молоді, у лютому 2020 року комунальним позашкільним навчальним закладом “Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді” було проведено обласний конкурс з комп’ютерного макетування та верстання.

На конкурс надійшло 1225 робіт з різних навчальних закладів області, серед яких були і роботи здобувачів освіти ПОКРОВСЬКОГО ЦППРК 2 курсу Фоменок А. та Кулініч І. ( керівник Вошун Т.А., майстер виробничого навчання ПЦППРК) Журі конкурсу оцінювало роботи по трьом номінаціям: «Газета», «Журналістська робота» та «Фото».

Приємно зазначити, що роботи наших учениць в номінації «Фото» увійшли в число переможців. Вітаємо Анастасію та Ірину з перемогою, а також висловлюємо подяку керівнику проекту Вошун Т.А. за високий рівень підготовки до конкурсу.

Молодці! Так тримати! [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page