top of page

День Європи в ПЦППРК


З метою формування в учнівської молоді ДПТНЗ «Покровський ЦППРК» української ідентичності та приналежності до народів Європи через просвітницьку роботу засобами конкурсних змагань, музейної педагогіки, віртуальних екскурсій, долучення до мистецької спадщини європейських народів, в період з 11.05.2020р. по 16.05.2020 р. в центрі «пройшов тематичний онлайн тиждень, присвячений відзначенню Дня Європи в Україні в умовах карантину.

В рамках тижня було проведено онлайн тестування «Я- Україна- Європа» в навчальних групах 1 та 2 курсу; викладачами навчального закладу були організовані віртуальні онлайн - подорожі музеями мистецтва Європи; активісти Євроклубу центру привітали однолітків з Днем Європи; здобувачі освіти переглянули відеофільм «Про поведінкову науку». Також, було проведене онлайн засідання Євроклубу під керівництвом викладача суспільних дисциплін Дерій З.В., результатом якого став відеоролик, присвячений Дню Європи, який можна переглянути в соціальних мережах.

Протягом тижня викладачами історії Зубенко Н.М., Дерій З.В. були розміщені у соціальній мережі ФЕЙСБУК та на своїх особистих сторінках цікаві матеріали про Європу, а саме: гра - вікторина «Крокуємо до Європи», тести, цікава інформація про ЄС та Європу, аналіз анкетування учнів «Я - Україна – Європа».

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page