top of page

Олімпійський тиждень в ПЦППРК

З метою популяризації спорту серед учнівської молоді, формування здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні, в ДПТНЗ «ПОКРОВСЬКИЙ ЦППРК» з 07.09.2020 р. по 14.09.2020 року пройшов Олімпійський тиждень, в рамках якого для здобувачів освіти центру були проведені різноманітні спортивні заходи, спрямовані не тільки на розвиток та удосконалення їх спортивних здібностей, а й збагачення знань стосовно олімпійських видів спорту, історії Олімпійських ігор, видатних спортсменів міста, країни, світу. Розпочався Олімпійський тиждень з традиційного запалення олімпійського факелу. На урочистій лінійці кожна навчальна група представила свою команду.

Спортивна естафета розкрила вміння здобувачів освіти працювати в команді, де від кожного залежить успіх всієї команди.

Турнір з футболу та тенісу виявив кращих спортсменів центру.

Гра «У пошуках скарбів» дали змогу першокурсникам поглибити топографічні навички.

Протягом тижня в центрі проводилися спортивні перерви та перерви – руханки.

Також, для здобувачів освіти центру була організована зустріч з гирьовиками міста, чемпіонами світу В. Мартинюком, О. Ждановою та Д. Козубом.

На урочистому закритті Олімпійського тижня були підведені підсумки та пройшла церемонія нагородження кращих команд та кращих спортсменів центру. Окрім грамот, переможці отримали солодкі подарунки від профспілкового комітету навчального закладу.

Олімпійський тиждень дав старт спортивному життю в центрі.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page