top of page

Тиждень історії до Дня Захисника України в ДПТНЗ « Покровський ЦППРК»

З 12.10.2020 р. по 16.10.2020 р. в ДПТНЗ« Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшов тематичний тиждень історії до Дня Захисника України.

Головною метою тижня було бажання сформувати у здобувачів освіти центру історичні компетентності, знання про національні державні символи, історію рідного краю, та виховання патріотичних почуттів і поваги до Захисників України через просвітницьку роботу засобами конкурсних змагань, музейної педагогіки, віртуальних екскурсій, долучення до мистецької спадщини українського народу.

Заходи проводились в дистанційній, асинхронній, змішаній формі відповідно до методичних рекомендацій НМЦ ПТО.

В рамках тижня пройшла зустріч здобувачів освіти центру з воїнами АТО;

в бібліотеці навчального закладу відбулося засідання круглого столу на тему: «Які книги про історію України ми читаємо?»; відео лекції з елементами обговорення « Як творилася держава. Українська революція 1917-1921р.р.». «Антитерористична операція (АТО);

краєзнавчий онлайн – квест здобувачів освіти ДПТНЗ « ПЦППРК» по залах Дніпровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького до Дня захисника України; віртуальна екскурсія по музею АТО (м. Дніпро);

« ВАХТА ПАМ’ЯТІ» на Алеї Слави міста біля стели загиблих воїнів АТО;

інформаційно - музичний віртуальний захід на тему: « Про що співають учасники АТО ».

В кінці тижня викладачі історії ДПТНЗ « ПЦППРК» Дерій З.В. та Зубенко Н.М. підвели підсумки тематичного тижня та оформили стенд «Щоденник Тематичного тижня історії до Дня захисника України ».

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page